Publicaties en media van: Rosanne Oomkens

3 resultaten

Misvattingen over de opbouw en ontwikkeling van de schuldenpakketten van mensen met problematische schulden zetten het denken over oplossingen op verkeerde sporen. Daarom zijn goed onderbouwde feitelijke inzichten onmisbaar voor verbeteringen. Een zorgvuldige analyse aan de ‘voorkant’ is immers beter dan moeten bijstellen van beleid aan de ‘achterkant’, zo betogen onderzoeker Rosanne Oomkens en lector …..

Lees meer

In deze podcast van ‘Werkwaarde’ staat het thema ‘geldzorgen en verzuim’ centraal. Relevant voor werkgevers, leidinggevenden, HR-professionals, en arbodienstverleners die willen weten wat de impact is van geldzorgen op medewerkers én hoe zij medewerkers met geldzorgen op een goede manier kunnen ondersteunen. Te gast was projectleider en onderzoeker Rosanne Oomkens van het lectoraat Schulden en …..

Lees meer

Op 6 december vond de praktijkdag van Schouders Eronder plaats. In het ochtendprogramma was onder andere onderzoeker van het lectoraat Schulden en Incasso Rosanne Oomkens aan het woord. Zij presenteerde de cijfers en liet belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen zien. Praktijkdag gemist? Kijk hier het ochtendprogramma terug.

Lees meer