Voor HU-medewerkers

Wij geven persoonlijk advies aan HU-medewerkers

Geldvragen of geldzorgen spelen bij veel van ons. Denk aan situaties in je leven die gevolgen hebben voor je portemonnee, zoals samenwonen, een kind krijgen, uit elkaar gaan, geen of minder werk, ziekte en overlijden. Maar ook de huidige hoge kosten van de dingen die we dagelijks nodig hebben kan tot geldzorgen leiden.

Dit is ontzettend naar en heeft veel impact op je leven. Blijf er daarom niet te lang mee rondlopen, praat erover met iemand die je vertrouwt en probeer hulp te zoeken hoe moeilijk dat misschien ook is.

Annemarieke van het lectoraat Schulden en Incasso van de HU kan een luisterend oor bieden en/of meedenken over stappen naar een oplossing of de weg wijzen naar de juiste instanties. Alles wat je bespreekt wordt vertrouwelijk behandeld.

Het financieel spreekuur voor HU-medewerkers is op dinsdagen en vrijdagen. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar schuldenenincasso@hu.nl. In overleg bepalen we dan een geschikt tijdstip voor een (Microsoft Teams-)afspraak.

Wil je liever met iemand anders hierover in gesprek gaan? Kijk dan voor meer informatie op ÉÉN HU: ‘geldvragen / geldzorgen’.