Publicaties en media van: Podcast

4 resultaten

Lector Schulden en Incasso, Nadja Jungmann, is te gast in de podcast van BNR big five. In deze serie gaan Diana Matroos en Art Rooijakkers in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland – zo nu het dossier geldzorgen. Nadja vertelt o.a. over wat er gebeurt er in het brein als je …..

Lees meer

Na maanden van lockdowns en contactbeperkingen, gaat het land nu steeds verder open. Ook de economie herstelt zich sterk. Maar profiteert iedereen van die herstart? Of zijn er groepen die achterblijven? Al sinds het begin van de coronacrisis bestaan er zorgen over een toenemende tweedeling in de samenleving. Economisch herstel alleen zal niet genoeg zijn …..

Lees meer

Lector Nadja Jungmann was te gast in de Stad van Straks podcast. Een podcast waarin derdejaarsstudent communicatie Imke Vaes op zoek gaat naar verhalen van jongeren die verteld moeten worden. In deze aflevering, waar Nadja Jungmann haar kennis deelt,  gaat het over geldzorgen onder jongeren. Want, als student heb je de tijd van je leven, …..

Lees meer