Buurtbewoners uit Utrecht Zuid en Leidsche Rijn gezocht!

Het is geen makkelijk onderwerp om over te praten: geld, of het gebrek eraan. Toch proberen studenten en onderzoekers van het project Achter de Voordeur geldzorgen bespreekbaar te maken en gaan ze hierover met buurtbewoners in gesprek. Door middel van deze gesprekken wordt gekeken welke hulp mensen met geldzorgen precies nodig hebben en hoe dit beter kan.

 

 

 

 

Buurtbewoners gezocht 

De ervaringen van buurtbewoners zijn van groot belang. We zoeken mensen uit Leidsche Rijn, Lunetten en Hoograven die mee willen doen aan het onderzoek en hun ervaring willen delen. Door mee te doen help je om de schuldhulpverlening te verbeteren én je ontvangt een cadeaubon van €20 als bedankje.

Waar kan ik mij aanmelden? 

Met deze link kun je meteen aangeven dat je wilt meedoen, de link brengt je naar een beveiligde online omgeving waar jouw privacy beschermt blijft.

Wat kun je verwachten?

Zodra je aanmelding binnen is, neemt een van de studenten contact met je op om een afspraak te maken voor een gesprek. Het gesprek duurt ongeveer een uur en kan online of telefonisch gevoerd worden, maar net wat jij het fijnst vindt. Alles wat je vertelt is vertrouwelijk en de gegevens die je deelt worden zorgvuldig en veilig bewaard binnen de Hogeschool Utrecht. Alvast bedankt voor je deelname en tot gauw!

Werven van buurtbewoners 

Ben jij geen buurtbewoner uit de wijk Leidsche Rijn, Lunetten of Hoograven maar ken je wel mogelijk geïnteresseerden? Help dan mee door onderstaande flyer en de aanmeld link onder de aandacht te brengen!

Meer weten? 

Neem dan contact op met Maud Dolsma (maud.dolsma@hu.nl)

thumbnail of flyer ADV – voor en achter

flyer ADV
Download