Verslag derde leernetwerkbijeenkomst ”signaleren van geldzorgen in de spreekkamer”

In opdracht van het ministerie van VWS organiseert het lectoraat Schulden en Incasso drie leernetwerkbijeenkomsten voor huisartsenpraktijken en schuldhulpverlenende organisaties. Het doel van de bijeenkomsten is om partijen die vorm willen geven aan samenwerking tussen huisartsenpraktijken en schuldhulpverlening daarbij verder te helpen.

De eerste en tweede leernetwerkbijeenkomsten hebben eerder dit jaar plaatsgevonden. De inhoud kan hier worden teruggelezen.

De derde leernetwerkbijeenkomst heeft plaatsgevonden op donderdag 4 november. De bijeenkomst werd geleid door lector Schulden en Incasso Nadja Jungmann. Tijdens deze bijeenkomst zijn belangrijke bijdragen geleverd door Marijn Jansink (POH GGZ en integraal consulent jeugd en WMO gemeente Losser) en Hanneke uit het Broek (teamleider Zorg gemeente Losser), Elise Hol (programmamanager integrale samenwerking GGD Twente) en Kathleen Horck (beleidsadviseur sociaal domein gemeente Haaksbergen) en door Sandra Adamini (programmamanager) en Susanne Smits (programmanager van ROS Robuust).

In onderstaand verslag zijn de belangrijkste gedeelde inzichten van de bijeenkomst uitgewerkt.

 

thumbnail of 20211104 Geldzorgen in de spreekkamer – Derde leernetwerkbijeenkomst

20211104 Geldzorgen in de spreekkamer – Derde leernetwerkbijeenkomst
Download