Publicaties en media van: Rieshma Badloe

3 resultaten

Op 27 maart organiseerde Rieshma Badloe en Geneviève Jagga van het lectoraat Schulden en Incasso het symposium Bedwing de Bling. Lector Vroegsignalering en Schuldpreventie Tamara Madern trapte dit symposium af. Daarna spraken experts van de Rabobank en U-Centraal over schulden bij studenten. Hoe dat voor studenten was? ‘Confronterend.’ Hier kun je een korte terugblik zien …..

Lees meer

Geld, voor sommige een vloek, voor anderen een zegen. Niet iedereen beschikt over de juiste kennis van financiële zaken. Om de financiële inclusie te bevorderen organiseert het instituut Finance & Accounting en Marketing & Commerce van de Hogeschool Utrecht in samenwerking met het lectoraat Schulden & Incasso, Ministerie van Financiën en de Rabobank een themabijeenkomst. …..

Lees meer

In september berichtte het NOS over de financiële gevolgen van Corona voor gebedshuizen. Hoe groot de financiële impact is voor gebedshuizen van diverse religieuze denominaties is niet bekend. In deze bijdrage worden, door onderzoeker Rieshma Badloe van het lectoraat Schulden en Incasso, de financiële gevolgen besproken voor Hindoetempels in Nederland. * Mandir = Hindoetempel in …..

Lees meer