Symposium Schulden onder delinquenten

Op 19 januari 2023 zal er op de Hogeschool Utrecht (Padualaan 101, Utrecht Science Park, Utrecht) een symposium plaatsvinden rond het onderwerp ‘Schulden onder delinquenten’ naar aanleiding van de promotie van Gercoline van Beek op dit thema.

 

 

 

 

 

Het programma zal zijn van 14:00-16:30u. in collegezaal 2.001, de inloop is vanaf 13:30u. Er is een borrel op het HU-plein na afloop. Tijdens de bijeenkomst zal de kern van de bevindingen uit het onderzoek van Gercoline op een interactieve manier worden gepresenteerd, waarna er vanuit verschillende perspectieven (beleid, praktijk, onderwijs) op de bevindingen zal worden gereageerd en gereflecteerd.

Daarna zullen de sprekers met elkaar het gesprek aangaan in een paneldiscussie over wat de bevindingen betekenen voor het (forensisch) sociaal werk.

Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, o.a. beleidsmakers, professionals, managers, onderzoekers, docenten, studenten.
Van harte welkom!

Meer info: https://www.hu.nl/onderzoek/evenementen/symposium-schulden-onder-delinquenten & Uitnodiging Symposium schulden onder delinquenten

Meld je aan via deze link.

Mocht je na aanmelding later onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dit dan graag even weten via gercoline.vanbeek@hu.nl.

Mocht je het symposium gemist hebben dan is deze hier terug te kijken.