Sanne Bos

Rol in het lectoraat

Sanne Bos sinds september 2021 werkzaam binnen het lectoraat Schulden en Incasso als onderzoeker. Ze is op dit moment betrokken bij twee verschillende onderzoeksprojecten, onder andere naar schulden en gezondheid. Naast deze functie is Sanne projectmedewerker bij het kUS en beleidsmedewerker Examencommissies.

Interesses

Sanne is geïnteresseerd in sociale en maatschappelijke problemen en ze wil zich graag verder verdiepen in de diverse onderzoeksonderwerpen van het lectoraat Schulden en Incasso, maar zich ook vooral verder bekwamen als onderzoeker.

Loopbaan

Zij studeerde in 2014 af aan de Hogeschool Utrecht, opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Daarna heeft ze in 2016 de premaster en master Sociologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond, waarbij het accent tijdens haar afstudeeronderzoek op kwalitatieve vaardigheden lag. Na deze studie heeft Sanne als junior onderzoeker op de VU bijgedragen aan een kwantitatief onderzoek naar stress onder scholieren. Daarna heeft ze een tijd gewerkt bij het Institute for Finance and Accounting aan de Hogeschool Utrecht, waar ze via collega’s in aanraking kwam met het lectoraat Schulden en Incasso.

Contact

sanne.bos[at]hu.nl

LinkedIn