Kim van Dijk

Rol in het lectoraat
Ik ben projectleider binnen het lectoraat Schulden en Incasso van het kenniscentrum Sociale Innovatie. Ik ben betrokken bij het project geldzorgen in de praktijk en ben  projectleider van het project geldloket samen gezond. Hiernaast ben ik ontwikkelaar en docent bij de opleiding Ad Sociaal Financiële Dienstverlening in Amersfoort.

Interesses
Ik ben geïnteresseerd in vraagstukken binnen het sociale- en schuldendomein en dan zowel in de incasso als in het voorkomen en oplossen van schulden. Hierbij denk ik graag mee hoe onderzoek praktisch te maken is voor de professional.

Loopbaan
Na het behalen van mijn diploma Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht ben ik mijn loopbaan gestart bij de gemeente Arnhem als schuldhulpverlener. Na  13 jaar in verschillende rollen binnen de schuldhulpverlening te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar het werk en inkomen domein waar ik gewerkt heb bij handhaving en invordering. Mijn passie voor het schuldendomein is er altijd geweest en in 2013, toen ik als docent in de minor Geld en Schulden ben gestart, heb ik ook mijn passie voor het onderwijs ontdekt. En nu, ben ik met vol enthousiasme werkzaam als docent en ontwikkelaar met het ontwikkelen van de opleiding Ad Sociaal Financiële Dienstverlening en als projectleider bij het lectoraat Schulden en Incasso. Mijn meerwaarde zit niet alleen in mijn enorme ervaring in allerlei rollen binnen het sociaal financiële domein maar ook het kunnen schakelen tussen beleidsmatig, leidinggevend en uitvoerend niveau.

Contact

Kim.vandijk@hu.nl