Julia Krijnen

Rol in het lectoraat

Julia is trainee bij het lectoraat Schulden en Incasso van het kenniscentrum Sociale Innovatie. Zij houdt zich onder andere bezig met het project “eerder uit de schulden” en ze helpt bij het onderzoek naar de beleving van kwijtschelding en afboeking van bijstandsschulden.

Interesses

Julia heeft interesse in verschillende maatschappelijke vraagstukken zoals migratie, diversiteit en ongelijkheid. Zij heeft de ambitie om te werken voor het maatschappelijk belang en de gedrevenheid om het beste resultaat te bereiken voor alle belanghebbenden. Zij heeft zin om tijdens deze traineefunctie bij het lectoraat Schulden en Incasso van het kenniscentrum Sociale Innovatie veel te kunnen leren van haar collega’s en te ontdekken of het onderzoeksveld bij haar past.

Loopbaan

In juli 2020 rondde Julia haar bachelor Bestuurskunde af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Vervolgens heeft ze haar diploma voor de master Cultuurgeschiedenis behaald. Aansluitend is zij begonnen met een traineeship bij Public Support. Via het traineeship wordt zij gedetacheerd naar opdrachten in de (semi) publieke sector.

Contact 

Julia.krijnen@hu.nl 

LinkedIn